Het ongelofelijke herstel van Donders

De stilist van het zuiden, zoals hij zichzelf toestond te worden genoemd, is het hart. Ik heb het faillissement zelf moeten toepassen, omdat het gewoon niet goed gaat. Het hoort bij het bedrijf. Hij is een levend bewijs dat een faillissement in het leven van een zakenman nog niet het einde is, maar het is een begin van een mooie reis. Hij is dinsdag, failliet. Ik ben mijn grootvader en grootmoeder kwijt, mijn relatie met Marvin is uit en nu als de kers op de taart het faillissement van mijn winkel. Maar helaas is het niet gelukt “, zegt de stylist in een video op Facebook. Ik zeg vaarwel tegen de winkel en ik hoop dat ik met 2019 iets heel leuks ga brengen. ”

Maar ondanks deze donkere tijden in zijn leven was hij nog steeds in staat om stukje bij beetje recht te staan en te herstellen. Dat bleek een fatale blunder te zijn.

Een van de oorzaken van het faillissement is volgens Donders de verplaatsing van de winkel van een buitenwijk naar het centrum van Tilburg.

Hij betaalde een hogere huur voor het nieuwe pand, maar hij trok nauwelijks extra klanten aan. Maar het is niet anders, de ene winkel na de andere gaat dicht. ”

Related image“Ik heb nog steeds optredens en ik heb nog steeds wat gespaard door de jaren heen. Mijn hele hart en ziel is in deze winkel, jaren van mijn leven en die van mijn familie zijn erin ‘. Een tijd geleden, een verplaatsing van de plaats van het stadscentrum naar een buitenwijk. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik dit nieuws moet delen. “Het is verschrikkelijk. “In de afgelopen paar maanden was er veel geld en dan ben je gedwongen om een beslissing te nemen, ongeacht hoeveel pijn het doet, omdat Rojami mijn baby is,” zegt Donders.

“Ik ben 8,5 jaar bij de rest van het gezin geweest, alles is klaar. Pech voor Roy Donders, de Nederlandse realityster met z’n broekpakkenwinkel in Tilburg. Het was een verschrikkelijk moeilijk jaar. Ik ga door met de actie en ik zal zien wat 2019 me brengt. Dat ben ik natuurlijk niet in de koude kleren zitten.

De periode dat Donder failliet was lijkt alleen nog maar een slechte droom. Nu heeft hij meer rijkdom verzameld dan ooit tevoren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Copyright © 2019 Future Tech