Han deler sitt nye strategi som tjener tusenvis av norske kroner til norgeerne!

Hans hovedbehold er de private selskapene Stormgård AS og Thongård AS, i tillegg til en stor aksjepost i børsnoterte selskapet Olav Thon Eiendomsselskap ASA.

I en artikkel i Dagens Næringsliv 10. september 2008 annonserte Olav Thons advokat, John Christian Elden, at Olav Thon har til hensikt å gi bort all sin formue ved å etablere et uavhengig grunnlag som fokuserer på medisinske fag.
Thon har ingen arvinger.

Related imageHans autoriserte biografi, Olav Thon: Billionaire i en Parka, ble skrevet av Hallgrim Berg, en norsk politiker og folkemusikk. Han vokste opp som en “gårdgutt som nettopp dro til byen for å selge ryggen”. Selskapet eier i alt 450 eiendommer i Norge, inkludert kjøpesentre, kontorbygg, butikker og hoteller. Olav Thon (født 29. juni 1923 i Ål, Hallingdal) er en norsk eiendomsutvikler og er notert på Forbes-listen over milliardærer som den 198. rikeste personen i verden med en nettoverdi på 6 milliarder kroner i mars 2013. Derfor, senere, i februar 2014, hans personlige eiendeler anslått til rundt $ 1 milliard. Han er Norges rikeste person, og Olav Thon-konsernet er Norges største private eiendomsselskap med 450 eiendommer, inkludert 60 hoteller. Den 10. desember 2013 annonserte han beslutningen om totalt 71,9% av Olav Thon Eiendomsselskap ASAs eierandel for å sørge for egen veldedighet. En oversatt versjon ble publisert på engelsk i oktober 2009. Thon er “stolt av sin suksess og hans store skatteregning, som han sier han er glad for å betale”.

Thon ble utnevnt æresdoktor ved Karlstad Universitet i 2013. Han har ulike utendørsaktiviteter og er et æresmedlem i Norsk Trekking Association.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Copyright © 2019 Future Tech